Siber güvenlik forum sitemize ekip üyeleri arıyoruz Discord: TIKLA
Bozuk harddiskden veri kurtarılır mi
Bozuk harddiskden veri kurtarılır mi
(06-24-2024, 21:42)Yagami Light0 yazdı: merhaba , eger harddiski bilgisayariniz tanimiyorsa,yazilimsal olarak bir sey yapmak zor. eger harddiski bilgisayar tanimiyorsa yinede cozumu var , ancak size pahalıya mal olacaktir . yinede verilerinizi kurtarmayi istiyorsaniz ,sosyal medyada profesyonel tamirciler bula bilirsiniz (dilerseniz yardim ederim) . iyi forumlar
Forumumuzun ilk ticari teklifi DDD 24 06 2024 DDDD
(06-24-2024, 21:42)Yagami Light0 yazdı: merhaba , eger harddiski bilgisayariniz tanimiyorsa,yazilimsal olarak bir sey yapmak zor. eger harddiski bilgisayar tanimiyorsa yinede cozumu var , ancak size pahalıya mal olacaktir . yinede verilerinizi kurtarmayi istiyorsaniz ,sosyal medyada profesyonel tamirciler bula bilirsiniz (dilerseniz yardim ederim) . iyi forumlar
Teşekkürler üstadım biraz uğraştırdı ama hallettim. hard disk bozukmuş bu arada.
(06-25-2024, 18:50)chechen46 yazdı:(06-24-2024, 21:42)Yagami Light0 yazdı: merhaba , eger harddiski bilgisayariniz tanimiyorsa,yazilimsal olarak bir sey yapmak zor. eger harddiski bilgisayar tanimiyorsa yinede cozumu var , ancak size pahalıya mal olacaktir . yinede verilerinizi kurtarmayi istiyorsaniz ,sosyal medyada profesyonel tamirciler bula bilirsiniz (dilerseniz yardim ederim) . iyi forumlar
Teşekkürler üstadım biraz uğraştırdı ama hallettim. hard disk bozukmuş bu arada.
sizin adiniza sevindim , iyi forumlar
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi